- Regisztráció
<< Vissza
Bruttó ár
A kedvezményes árak megtekintéséhez kérjük lépjen be, vagy regisztráljon ingyenesen.
Stockmar Méhviasz tégla 16 színű

Stockmar Méhviasz tégla 16 színű

Egységár: 6 214 Ft / db
Elérhetőség:Raktáron
Kért mennyiség: db
 Termékadatok:  

Gyártó: Stockmar

Forma: tégla

Szín: 16 színű

Leírás: 

16 db kréta fémdobozban

Kréta méret: 41x23x12 mm

Színek: 01 kármin vörös, 02 cinóber, 03 világos narancs, 04 arany sárga, 05 citrom sárga, 06 sárgás zöld, 07 zöld, 08 kékes zöld, 09 kék, 10 ultramarin, 11 kékes ibolya, 12 lila, 13 rozsda, 14 sárgás barna, 15 fekete, 16 fehér

A tégla formájú méhviaszkréták formájuk és nagyságuk miatt kíválóan alkalmasak a kisgyermekek első művészeti élményeinek megszerzésére.

A kréták széles oldalával a gyerekek nagyobb felületeket is könnyedén ki tudnak színezni, a sarkok és szélek pedig vékony vonalak húzását is lehetővé teszik. A krétákkal különleges művészi hatásokat is el lehet érni: pl. több színréteg felvitelével, majd a felső réteg részleges lekaparásával. A méhviaszkrétákkal való alkotás élménye hamar sikerélményt nyújt a gyerekeknek és megszeretteti velük a rajzolást.

A Stockmar méhviasz termékek a legmagasabb oktatási, esztétikai és művészi elvásároknak felelnek meg. A színek sokfélesége és ragyogása, a termékek kellemes illata kedvező hatással van a használó gyerekek érzékszerveire.

Kitűnő tulajdonságainak (nem morzsolódik, nem ragad, nem mosódik el, stb) és a garantáltan természetes alapanyagoknak köszönhetően a Stockmar méhviasz kréták a minőségi művészeti oktatási eszközök listáján az élen állnak.

A Stockmar méhviasz termékek a Waldorf iskolák és óvodák egyik alapvető oktatási eszköze.