- Regisztráció
<< Vissza
Bruttó ár
A kedvezményes árak megtekintéséhez kérjük lépjen be, vagy regisztráljon ingyenesen.
Stockmar Méhviasz tégla 12 színű

Stockmar Méhviasz tégla 12 színű

Egységár: 3 889 Ft / db
Elérhetőség:Raktáron
Kért mennyiség: db
Termékadatok

Gyártó: Stockmar

Forma: tégla

Szín: 12 színű

Leírás: 

12 db kréta kartondobozban

Kréta méret: 41x23x12 mm

Színek: 01 kármin vörös, 02 cinóber, 03 világos narancs, 05 citrom sárga, 06 sárgás zöld, 07 zöld, 09 kék, 10 ultramarin, 12 lila, 13 rozsda, 15 fekete, 16 fehér

A tégla formájú méhviaszkréták formájuk és nagyságuk miatt kíválóan alkalmasak a kisgyermekek első művészeti élményeinek megszerzésére.

A kréták széles oldalával a gyerekek nagyobb felületeket is könnyedén ki tudnak színezni, a sarkok és szélek pedig vékony vonalak húzását is lehetővé teszik. A krétákkal különleges művészi hatásokat is el lehet érni: pl. több színréteg felvitelével, majd a felső réteg részleges lekaparásával. A méhviaszkrétákkal való alkotás élménye hamar sikerélményt nyújt a gyerekeknek és megszeretteti velük a rajzolást.

A Stockmar méhviasz termékek a legmagasabb oktatási, esztétikai és művészi elvásároknak felelnek meg. A színek sokfélesége és ragyogása, a termékek kellemes illata kedvező hatással van a használó gyerekek érzékszerveire.

Kitűnő tulajdonságainak (nem morzsolódik, nem ragad, nem mosódik el, stb) és a garantáltan természetes alapanyagoknak köszönhetően a Stockmar méhviasz kréták a minőségi művészeti oktatási eszközök listáján az élen állnak.

A Stockmar méhviasz termékek a Waldorf iskolák és óvodák egyik alapvető oktatási eszköze.